AddicteD Community.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AddicteD Community.

Play Hard Or Go Home.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Cine are net de la clicknet si are lag sa intra aici

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Cine are net de la clicknet si are lag sa intra aici Empty
PostSubject: Cine are net de la clicknet si are lag sa intra aici   Cine are net de la clicknet si are lag sa intra aici I_icon_minitimeTue Apr 12, 2011 9:28 am

Am facut acest tutorial pentru toti utilizatorii de clicknet care vor sa scape de lag-ul enervant de pe serverele de cs/samp etc...Acest tutorial este facut dupa un alt tutorial pe care l-am citit acum vreo 4 luni in urma si care m-a ajutat sa scap definitiv de lag.
Inainte aveam lag 50-60 si 40 ms in CS , iar aqum am 25-35 lag si 5-10 ms.
Nu garantez ca veti avea toti aceleasi valori , insa va spun ca fata de lagu-ul pe care l-ati avut inainte , o sa vedeti o schimbare considerabila.
Acum sa va explic cam ce trebuie facut.

[*] Primul pas :

Mergeti la Start > Settings > Control Panel > Network Connections
- dati click dreapta pe Local Area Conection, apoi pe Proprietati
- dati dublu click pe Internet Protocol ( TCP/IP )
- bifati Use the following IP addres
- treceti la urmatoarele valori:
IP address: 192.168.1.10
Subnet mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.1.254
DNS server: 192.168.1.254

Acum urmeaza pasul al 2-lea , update-ul ip-urilor.

[*] Al doilea pas :

Dezarhivati continutul arhivelor TGUPG_ZYW47_200 si ST5x6_ZZQ2AA7_432 oriunde doriti.
In arhiva TGUPG_ZYW47_200 veti gasi un fisier .iso caruia ii dati mount cu orice program gen [Daemon Tools ; POVER ISO ; MAGIC ISO etc...]. Dupa ce ati dat mount , va aparea o unitate virtuala in MyComputer , dati dublu click pe ea. Dupa ce ati facut acest lucru vi se va deschide un install. Selectati limba [Engleza este cea default] dupa care dati pe Upgrade your Thomson Gateway [Imagine] ;
Urmati pasii pana ajungeti [Aici] si dati Have Disk. Dati browse si selectati din Folderul pe care l-ati dezarhivat [ST5x6_ZZQ2AA7_432] fisierul ST5x6_ZZQ2AA7.432.bin dupa care dati OK. Procesul de upgrade va dura cateva minute.

[*] Al treilea pas :

Deschideti cu browserul dumneavoastra o pagina de internet si la URL tastati 192.168.1.254 [Adresa routerului] si dati ENTER. Aici va puteti verifica setarile , iar daca nu vedeti nici o diferenta [Ceea ce ma indoiesc] puteti da SET UP , dupa care intrati iar in Setarile Network si dati Obtain Automatically la IP si DNS.

That's all

[*] Resursele necesare update-ului :

TGUPG Download
ST5x6 Download

/!\ Acest update nu este disponibil modemurilor prin USB.

Autor : pustiulica
Back to top Go down
https://addicted.darkbb.com

Cine are net de la clicknet si are lag sa intra aici
Back to top 
Page 1 of 1